дитмир бушати

Пронајдени се 7 резултати на тема „дитмир бушати“
Вести

Судот во Тирана бара да се поведе административна постапка против министерот Бушати за навреда на Македонците

Административниот суд во Тирана пресуди во корист на Македонците во Албанија, поништувајќи ја одлуката на Комесарот за заштита од дискриминација...