дискотеки

Пронајдени се 4 резултати на тема „дискотеки“
Скопје

Ќе се рушат летните дискотеки во парк, Шилегов нема пари ниту за реконструкција на библиотеката „Браќа Миладиновци“

На седницата на советнички прашања во Град Скопје, советникот на ВМРО-ДПМНЕ Лука Кржалоски го праша градоначалникот Петре Шилегов дали...