дипломати

Пронајдени се 14 резултати на тема „дипломати“
Вести

Стоилковски: Сите дипломати, амбасадори, тешки титули во МНР останаа без здравствено осигурување – ги “дриблаат” како на времето стечајците што ги дриблаа

Повторно сите дипломати, амбасадори, тешки титули во МНР останаа без здравствено осигурување. Ги “дриблаат” како на времето стечајците...