Димитрис Ѕанакопулос

Пронајдени се 36 резултати на тема „Димитрис Ѕанакопулос“
Вести

Ѕанакопулос: Постои силна политичка сила во соседната земја што се обврзува да направи ревизија на Уставот и ние тоа и го поздравуваме и го пофалуваме

Грчката Влада внимателно следи што се случува во соседната земја и ги поддржува напорите за целиот процес да оди напред, затоа што ќе...