димче асровски

Пронајдени се 4 резултати на тема „димче асровски“
Вести

Арсовски: Обвинението за 27 април е од политички – мотивирачки цели со цел да се оцрни одредена политичка структура од опозицијата

-Не е прва ситуација и не е прва прилика СДСМ да е таа која што обвинува и осудува за било кој случај. Нашиот став во однос на случувањата...
Вести

Арсовски: Молкот кај Шекеринска и нервозата и нетрпението кај Шапуриќ покажуваат дека се фатени живи како си префрлаат народни пари меѓусебе

Молкот кај Шекеринска и нервозата и нетрпението кај Шапуриќ покажуваат дека се фатени живи како си префрлаат народни пари меѓусебе,...