дигитални учебници

Пронајдени се 11 резултати на тема „дигитални учебници“
Вести

Митева: Експериментите во образованието продолжуваат, дали Царовска е упорна во намерите за укинување на учебниците во основното образование?

Експериментите во образованието продолжуваат. Додека се уште имаме ученици кои немаат услови да ја следат онлајн наставата и се насочени...
Вести

Царовска незаинтересирана да ги слушне аргументите на родителите, своеглаво ги турка најавените реформи во образованието 

Министерката за образование, Мила Царовска нема да ги слушне критиките и аргументите на родителите кои остро се спротивставуваат на...
Вести

Николоски: Дали реформите со дигитализацијата се поради лукративни цели на Царовска кои ќе чинат десетици милиони годишно?

Да ја прашам Мила Царовска дали реформите со дигитализација се од лукаративни цели. Не може Царовска да се разбуди едно утро и да добие...
Вести

Изреволтирани родители повикуваат на потпис пред МОН против воведување на дигитални учебници – најавуваат и протести!

Воведувањето на дигитални учебници кое го најави министерката за образование и наука, Мила Царовска и понатаму предизвикува големо...
Вести

Родителите најавуваат протести и бојкот на наставата доколку Царовска не се откаже од воведување дигитални учебници

Воведувањето на дигитални учебници кое го најави министерката за образование и наука, Мила Царовска и понатаму предизвикува големо...