детектор

Пронајдени се 8 резултати на тема „детектор“
Вести

Состојбата со загадувањето е алармантна: Граѓаните обвинуваат дека државата нема соодветен пристап за справување (АНКЕТА)

Огромниот проблем со загадениот воздух во Скопје беше тема на „Детектор“. Резултатите од анкетата се алармантни. Јавноста со негативни...