Детектор анкета

Пронајдени се 3 резултати на тема „Детектор анкета“
Вести

Јавноста со жестока критика за работата на Манчевски и СДСМ, дури 35,6 проценти од граѓаните сметаат дека администрацијата е повеќе партизирана денес отколку пред 5 години

Јавноста критички е настроена кон Владата на СДСМ и работата на минситерот за администрација и информатичко општество, Дамјан Манчевски...