дескоска

Пронајдени се 9 резултати на тема „дескоска“
Вести

Колку е „квалитетно“ брифирана Антикорупциска за директниот конфликт на интереси на Дескоска за Венецијанската комисија?

Колку е „квалитетно“ брифирана Антикорупциската комисија во случајот со директниот конфликт на интереси на Дескоска да биде едновремено...
Вести

СКАНДАЛ: Антикорупциска оцени дека кај Дескоска немало конфликт на интереси во самономинацијата за Венецијанска комисија!

Нема судир на интереси во предлогот на владата министерката за правда Рената Дескоска да биде член на Венецијанската комисија, утврдила...
Вести

Вистината за скандалот со Дескоска: Владата лаже за начинот на кој се врши номинација за член на Венецијанската комисија!

Владата не е искрена во случајот со номинацијата на министерката за правда Рената Дескоска. Правните експерти за Курир потврдија дека...