депресија

Пронајдени се 62 резултати на тема „депресија“
Вести

Истражување: Девет проценти од децата на возраст од 5 до 17 години имаат анксиозност, додека два проценти страдаат од тага или депресија

Околу девет проценти од децата на возраст од 2 до 17 години имаат функционални тешкотии во најмалку еден домен, според одговорите на нивните...
Регион

Страшна статистика: Секое десетто дете по земјотресот во Загреб покажува симптоми на анксиозност и депресија

Едно од десет деца покажува симптоми на анксиозност и депресија, а едно од седум деца има посттрауматско стресно нарушување предизвикано...