депонија

Пронајдени се 41 резултати на тема „депонија“
Општини

Депонија во срцето на градот: „Во екот на летната сезона во Струга никогаш не било позагадено и позатрупано со ѓубре“

Во екот на летната сезона во Струга никогаш не било позагадено и позатрупано со ѓубре, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ Струга. -Центарот на...
Општини

Градоначалникот на Свети Николе пред избори се колнеше и ветуваше дека нема да има депонија во градот- сега експресно ќе гради

По претходно прекинатата 29та редовна седница на Советот на Општина Свети Николе, на ден 20.03.2019 година се продолжи со работата на исто...