делегација

Пронајдени се 8 резултати на тема „делегација“
Вести

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ предводена од претседателот Христијан Мицкоски денеска во Битола на чествувањето на стогодишнината од крајот на Првата светска војна

Делегација на ВМРО-ДПМНЕ предводена од претседателот Христијан Мицковски, потпретседателот на партијата Владо Мисајловски и претседателот...