Дејанчо Ефтимов

Пронајдени се 8 резултати на тема „Дејанчо Ефтимов“
Вести

Ефтимов: Во програмата имаме реални проекти, 150 километри експресни патишта и 20 милиони за системи за наводнување на годишно ниво

На вечерашната дебата на 24 Телевизија, кандидатот за пратеник во Четвртата изборна единица, Дајанчо Ефтимов, истакна дека власта се...
Вести

Ефтимов: Економските мерки досега не се добро прифатени од бизнис секторот, многумина сограѓани останаа без работа

Дејанчо Ефтимов од ВМРО-ДПМНЕ преку статус на Фејсбук пишува дека повеќе од извесно е дека после утрешната седница на Советот за безбедност...
Вести

Ефтимов: Во Струмица кризата во државата и Кризниот штаб на општината се користат за политички популизам и партиска промоција

Дејанчо Ефтимов од ВМРО-ДПМНЕ преку видео порака потенцира дека во Струмица кризата во државата и Кризниот штаб на општината се користат...
Вести

Ефтимов: Секој наш сограѓанин во Радовиш и Радовишко со кој се среќаваме знае кој умее да работи и кој се грижи за татковината

Дејанчо Ефтимов од ВМРО-ДПМНЕ сподели статус на својот Фејсбук профил каде што пишува дека државната и локална власт со недоволното...