Дејан Докиќ

Пронајдени се 6 резултати на тема „Дејан Докиќ“
Вести

Доктор Шопова: Зарем Докиќ е најкомпетентен да дава информации за смртноста на пациентите со КОВИД 19 без образложение?

Докторката Жаклина Шопова излезе со свое видување за изјавите на нејзиниот колега Докиќ. „Зарем професор Докиќ е најкомпетентен да...