дедо мраз

Пронајдени се 46 резултати на тема „дедо мраз“
Вести

И Дедо Мраз засегнат од пандемијата со коронавирусот – германските власти велат ако тој има ковид-сертификат нема да има проблем

Многумина во Германија се прашуваат дали Ковид-19 ќе го попречи Дедо Мраз да раздава подароци? Властите велат ако тој има ковид-сертификат...