„Дедо и внук“

Пронајдени се 6 резултати на тема „„Дедо и внук““
Култура

„Дедо и Внук“ на Илија Пиперкоски селектиран во програмата на шест престижни светски филмски фестивали

Играниот филм „Дедо и внук“ снимен по сценарио и режја на Илија Пиперкоски.е селектиран за програмата на шест престжни филмски фестивали. Како...