деца со посебни потреби

Пронајдени се 6 резултати на тема „деца со посебни потреби“
Вести

СКАНДАЛ: Асистентите на децата со посебни потреби на општина Карпош од јануари до денес добиле едвај 3 илјади денари

Програмата за општинско корисна работа, на почетокот на учебната 2017/18 година, Министерството за труд и социјална политика во соработка...
Вести

„Дружење без граници“: Се отвора бесплатен центар за инклузија на децата со посебни потреби во секојдневниот живот, пријавете се!

„Дружење без граници“ е проект на пет ученици од училиштето САБА од Скопје преку кој ќе се отвори дневен центар за едукација, забава...