деца бегалци

Пронајдени се 13 резултати на тема „деца бегалци“
Скопје

ФОТО: Сквернавење во Центар- Контејнери со смет го „окупирале“ споменикот на децата бегалци од Егејска Македонија

Сојузот на здруженијата на Македонците и децата бегалци од Егејскиот дел на Македонија – МАКЕДОН (Сојузот МАКЕДОН) и Светскиот Македонски...
Регион

Грчкиот Парламент ја укина 20-годишната одредба за држење на децата бегалци без придружба во полициски станици

Со широка поддршка од сите опозициските партии, со исклучок на Грчко решение, Парламентот во Грција ја укина одредбата од пред 21 година...