дебар маало

Пронајдени се 7 резултати на тема „дебар маало“
Хроника

Кршеле инвентар во кафеана во Дебар Маало бидејќи не сакале да го напуштат локалот по 21 часот, па го нападнале сопственикот

Гости нападнале сопственик на кафеана во Дебар Маало и искршиле дел од инвентарот затоа што не сакале да си одат во 21 часот, до колку...