ддв

Пронајдени се 16 резултати на тема „ддв“
Македонија

Фијаско на Заев, Анѓушев и Тевдовски: Паѓа јавната потрошувачка, потфрла наплатата на ДДВ, следуваат нови задолжувања

Ќе потфрли наплатата на ДДВ за 2017. Граѓаните ја губат довербата во економските политики на државата  и се намалува јавната потрошувачка....