дарко митревски

Пронајдени се 4 резултати на тема „дарко митревски“
Вести

Дарко Митревски: Името означува идентитет- договорот со Грција треба да заврши во канта за ѓубре, каде што му е местото

Почитувани сонародници, Чувствувам лична, човечка потреба да одговорам на повиците за јавна дебата што деновиве фрчат од разни страни...