Дарија Андовска

Пронајдени се 4 резултати на тема „Дарија Андовска“
Вести

Отворено писмо за обединување: Професорките Јачева-Улчар и Андоновска испраќаат „последен крик исфрлен пред распадот на Македонија“

Проф. д-р Елка Јачева-Улчар од Институт за македонски јазик „Крсте Мисирков“ и проф. м-р Дарија Андовска од Факултет за музичка уметност...