данска

Пронајдени се 70 резултати на тема „данска“
Вести

ОВАА ЕВРОПСКА ЗЕМЈА ГИ ЗАТВОРА ГРАНИЦИТЕ: Речиси ниту еден патник од целиот свет и Македонија нема да може да влезе!

Данска ќе воведе забрана за влез на патниците од сите земји во светот, со цел да се ограничи ширењето на коронавирусот, освен во оправдани...