данок

Пронајдени се 43 резултати на тема „данок“
Вести

Трипати повисок данок на имот ќе се плаќа за втор стан, куќа во која не се живее или деловен простор што не се користи

За втор стан, за куќа во која не се живее, или за деловен простор што не се користи, данокот на имот треба да биде поголем за трипати во...