Данијел Апостолоски

Пронајдени се 6 резултати на тема „Данијел Апостолоски“
Вести

Апостолоски: Наумовски наместо да започне да реализира проекти, тој од општинскиот буџет ќе потроши над 2 милиони денари за 20 нови партиски вработувања

Градоначалникот Наумовски  во наредните месеци од општинскиот буџет ќе потроши над 2 милиони денари за 20 нови партиски вработувања...
Вести

СДСМ ја одби иницијативата за финансиски олеснувања на бранителите од Општина Ѓорче Петров учесници во конфликтот во 2001 година и нивните семејства

Ви го пренесуваме интегралнно текстот и видеото од прес-конференцијата на Данијел Апостолоски, советник во Општина Ѓорче Петров од...
Вести

Апостолоски: Наумоски наместо да се крие и молчи, да одговори до кога илјадници ученици во Ѓорче Петров ќе немаат оброк?

Неодговорноста и неспособноста на Александар Наумоски и СДСМ остави илјадници основци и ученици на целодневна настава без оброци....
Вести

Неспособноста на СДСМ се плаќа со човечки животи: ВМРО-ДПМНЕ бара Наумоски да преземе мерки за безбедноста во сообраќајот

Неспособноста на СДСМ се плаќа со човечки животи. Несоодветно регулираниот сообраќај вчера резултираше со сообраќајна несреќа на улицата...
Вести

Апостолоски: Изминаа 100 дена откако Наумоски седна во фотелјата, а нема реализирано ниту еден проект во општината Ѓорче Петров

Градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумоски е синоним за лаги, неспособност и неработење. Изминаа 100 дена откако седна во фотелјата,...