даниела рангелова

Пронајдени се 7 резултати на тема „даниела рангелова“
Вести

Рангелова и делегација од ВМРО-ДПМНЕ ОК Центар помеѓу верниците во црквата Успение на Пресвета Богородица

По повод христијанскиот празник Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица), Претседателката на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ – Даниела Рангелова,...
Вести

Рангелова: Да не молчиме како полицајката Јасмина, да не дозволиме ниту едно девојче да биде жртва на насилство

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ денес имаше настан по повод претстојниот ден на жената. На него се обрати претседателката на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ,...