Даниел Димевски

Пронајдени се 6 резултати на тема „Даниел Димевски“
Вести

Неделковски: Димески и другите од власта да знаат дека согласно Член 73-б од Законот за спорт секој кој ќе сруши или пренамени спортски објект ќе се казни со затвор

Помина цела недела откако Државна комисија за спречување на корупцијата објави дека започнува постапка за испитување на судирот на...