Далибор Јовановски

Пронајдени се 3 резултати на тема „Далибор Јовановски“
Вести

Јовановски: Бугарија никогаш не го признавала македонкиот јазик и народ, а сега тој став е вклучен во документ на ЕУ

Апсолутно е очекувано ова што сега се случува, ова што официјална Софија го прави кон Македонија. Одамна кажувам дека за Бугарија постои...
Вести

Јовановски: Во Грција се забележува триумфализам и апсолвирано е дека прифативме ерга омнес, сигурни се дека ги имаат добиено преговорите

Ципрас без договор доби многу нешта што Андонис Самарас ни на сон не можеше да ги добие. Во Грција може да се забележи еден вид на триумфализам...