д-р оливер зафировски

Пронајдени се 5 резултати на тема „д-р оливер зафировски“
Вести

Д-р Зафировски: Филипче да направи мапа на болници кои ќе лечат КОВИД болни, да не се доведеме во ситуација целиот систем да лечи само болни од корона

Светот е пред предизвикот на делта сојот на КОВИД-19 вирусот, а ризикот од нов голем бран на есен е огромен. Покрај предложените мерки...