д-р Драган Даниловски

Пронајдени се 8 резултати на тема „д-р Драган Даниловски“
Вести

Даниловски за одржување на изборите: Ако бројот биде вака со троцифрени цифри би било хазадерски ептен, рискантно

Во „Само вистина„ Драган Даниловски посочи дека доколку вака продолжи бројката на новозаболени не би требало да има избори, ниту масовни...
Вести

Даниловски: Пред крајот на мај не може да се очекуваат показатели на крај на епидемија, до тогаш масовни собири и избори не би требало да има

Проф. д-р Драган Даниловски вечерва гостуваше во „Отворено студио“ каде што посочи дека потребно е време да се релаксираат мерките,...