д-р борче јовчески

Пронајдени се 4 резултати на тема „д-р борче јовчески“
Општини

Јовчески: Актуелната локална власт не направи ништо – ветуваме реконструкција на плоштади, улично осветлување, пешачки зони, паркови и фонтани

Жално е што актуелната локална власт не направи ништо во врска со реконструкцијата на плоштади. Сведоци сме во каква состојба се најдуваат...