д-р Андон Чибишев

Пронајдени се 3 резултати на тема „д-р Андон Чибишев“
Вести

Д-р Чибишев: Имавте илјадници евра за дресирање магариња и за послушниците од СЈО, на матичните им фрлате трошки!

Повторно мерка од Владата со која на најбезобразен начин се подценува достоинството на матичните и докторите од примарна здравствена...
Вести

Чибишев: Живееме во епидемиолошка агонија, а немаме вакцини, Комисијата за заразни болести да побара одложување на пописот за да нема човечки загуби

Цела година живееме во услови на пандемија, и за жал се уште од надлежните институции гледаме само неспособност, неодговорност и празни...