цитати

Пронајдени се 10 резултати на тема „цитати“
Живот и стил

12 цитати на Фрида Кало кои даваат сила: На крајот од денот, можеме да издржиме многу повеќе одошто мислиме!

Фрида Кало била мексиканска сликарка која достигнала светска популарност со својот сликарски талент, но и со автентичниот изглед. Животот...