центар жупа

Пронајдени се 58 резултати на тема „центар жупа“
Вести

Утре истекува рокот за пријавување за гласање во домашни услови за изборите за градоначалници на Маврово и Ростуше и на Центар Жупа и за Советот на Тетово

Утре истекува рокот за пријавување за гласање во домашни услови за болни и немоќни лица и оние кои се во изолација за изборите за градоначалници...
Општини

Утврден редоследот на гласачките ливчиња за избор на градоначалници на Центар Жупа и Маврово-Ростуше и за членови на Советот на Тетово

Државната изборна комисија (ДИК) на денешната седница го утврди распоредот на кандидатите на гласачко ливче за изборот на градоначалници...
Хроника

Жители од Центар Жупа лишени од слобода поради насилство и спречување полициски службеник при вршење службено дејствие

Четворица жители од општина Центар Жупа, која со својата активност ја покрива Одделението за внатрешни работи, се лошени од слобода,...