булевар

Пронајдени се 8 резултати на тема „булевар“
Вести

Митески: Шилегов намерно или поради незнаење, единствениот булевар кој го направи во Аеродром го направи спротивно на правилникот

Согласно Правилник за урбанистичко планирање, коловозна лента на булевар треба да има ширина од 3 до 3.5m. Петре Шилегов намерно или поради...
Скопје

Загрижени жителите на Керамидница чии куќи се опфатени со изградба на новиот булевар АСНОМ: Ќе останеме на улица!

Загрижени жителите на Керамидница чии куќи се опфатени со изградба на новиот булевар АСНОМ со писмо до јавноста. Тие со писмо до нашата...