бугари

Пронајдени се 7 резултати на тема „бугари“
Вести

Каракачанов: Историски факт е дека бугарската власт била сојузник со Хитлер, но тоа не значи дека Бугарите се фашисти

Историски факт е дека бугарската власт и цар биле сојузници на Германија и Хитлер, но тоа не значи дека Бугарите треба да бидат нарекувани...