британска влада

Пронајдени се 12 резултати на тема „британска влада“
Вести

По случајот со интервјуто на принцезата Дијана, Британската влада планира да го реформира јавниот сервис на Би-Би-Си

Британската Влада денеска соопшти дека ќе преиспита дали е потребно да се изврши реформа во управувањето со јавниот сервис на Би-Би-Си...