Брисел

Пронајдени се 30 резултати на тема „Брисел“
Вести

Лидерите на над 50 европски и азиски земји дискутираат во Брисел за светските закани во економијата и безбедноста

Лидерите на над 50 држави од Европа и Азија денеска се собираат во Брисел, за да дискутираат за клучните проблеми во областа на трговијата...
Вести

Ѓорчев се сретна со Манфред Вебер, кандидатот на ЦДУ за претседател на Европската комисија и генералениот секретар на ЕПП

Меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев за време на својата посета на Брисел оствари средба со Манфред, шеф на пратеничката...