бранимир јовановиќ

Пронајдени се 6 резултати на тема „бранимир јовановиќ“
Економија

Јовановиќ: Со кратењето на пари на работниците 100.000 семејства ќе бидат погодени и средната класа ќе ја сведат на сиромаштија

Околу 100.000 семејства ќе бидат погодени од мерката за кратење на плати во администрација со што средната класа ќе се сведе на сиромаштија,...