борјан јовановски

Пронајдени се 4 резултати на тема „борјан јовановски“
Вести

Борјан Јовановски: Серија на оставки во Владата е единствената логична последица од статусот на Груевски

Новинарот Борјан Јовановски, кој важи за близок до актуелната власт, смета дека владини оставки се логични по објавениот статус на поранешниот...