Борис Тунџев

Пронајдени се 4 резултати на тема „Борис Тунџев“
Вести

Судот прави преседан: Антикорупциска утврди конфликт на интереси, директорот на СДСМ не можел да биде и вештак, но судијата игнорира

Судот прави преседан во случајот Топлик по утврден судир на интереси од Антикорупциска комисија во случајот со Борис Тунџев кој во...
Вести

Трпески до Тунџев: Срамано е да се лаже македонската јавност за работи кои можат да се проверат на веб страната на Агенцијата за катастар

Поранешнито директор на Агенцијата за катастар на недвижности, Славе Трпески со реакција на денешниот прес на директорот на Катастар,...