борис георгиевски

Пронајдени се 7 резултати на тема „борис георгиевски“
Вести

Во каква здравствена состојба е градоначалникот на Гази Баба и какви симптоми имал пред да открие дека има коронавирус?

Градоначалникот на општина Гази Баба, Борис Георгиевски, поради хронична болка во пределот на бубрезите на ден понеделник 08.06.2020година,...
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба: Георгиевски без тронка срам излага и ги лаже граѓаните за некакви постигнати резултати во изминатите две години

Градоначалникот Борис Георгиевски без тронка срам излага и ги лаже граѓаните за некакви постигнати резултати во изминатите две години,...
Вести

„Затворете ја веќе устата“: ОК Гази Баба на ВМРО ДПМНЕ го осудува недоличниот чин на однесување на градоначалникот Борис Георгиевски

Оние кои до вчера се претставуваа како борци за одредени права и борци за подобар живот за граѓаните, оние кои се залагаа за одржување...
Вести

СКАНДАЛ: Градоначалникот на Гази Баба ги задолжува вработените за присуство на обука за спроведување на кампања за референдумот

Градоначалникот на општина Гази Баба, Борис Георгиевски, со притисок до вработените во општината да учествуваат во кампањата за референдумот...