болнички кревети

Пронајдени се 5 резултати на тема „болнички кревети“
Вести

Додека Филипче се фали дека има доволно болнички кревети, неговиот заменик Хасани вели дека тешко се наоѓа место и во приватните клиники

Додека министерот за здравство, Венко Филипче убедува дека се е под контрола, дека на опозицијата само ѝ пречи тоа што дбро се менаџира...