бојко борисов

Пронајдени се 65 резултати на тема „бојко борисов“
Вести

Што му ветил Зоран Заев на Бојко Борисов и дали Македонија ја чекаат нови уставни измени по теркот на грчкиот договор?

Додека власта тргува со Македонија, македонскиот идентитет, јазик, нација… македонскиот народ е исфрлен од сите процеси и за сите...