Богородичен пост

Пронајдени се 7 резултати на тема „Богородичен пост“
Живот и стил

Почнува последната недела од Богородичниот пост – еве до кои строги правила треба да се придружуваат сите верници

Богородичниот пост трае 14 дена – се практикува физички и духовно, а еве што е најважно! На 14 август започна Богородичниот пост, кој...