блокада

Пронајдени се 32 резултати на тема „блокада“
Вести

Производителите на слива не добија решение за откупот од надлежните, утре ќе го блокираат патот кон границата со Бугарија

Делчевските производители на модра слива откако, како што велат, не добија никаков одговор на нивните барања за решавање на проблемот...
Вести

Заев избега од работниците во „Еурокомпозит“, ја заобиколи блокадата и не се сретна со луѓето на кои една година им дава лажни ветувања

Денешната посета на премиерот Зоран Заев на Прилеп помина и во знакот на неговото одбегнување на работниците од прилепски „Еурокомпозит“. Дел...