блаже ристовски

Пронајдени се 4 резултати на тема „блаже ристовски“
Вести

Демант: „Цркнал конечно“ е лажен и монтиран коментар кој не е напишан од Фуркан Фета на кого му е нанесена штета на честа и угледот

На ден 29.11.2018 година на интернет страницата на Вашиот портал, www.kurir.mk, објавен е текст со наслов: СРАМНО: Советникот во Собранието, Фуркан...