блаже конески

Пронајдени се 42 резултати на тема „блаже конески“
Живот и стил

ЈАЗИКОТ Е НАШАТА ТАТКОВИНА: Инспиративни цитати од великанот Блаже Конески кој почина на денешен ден во 1993 година

Декември е месец на Блаже Конески- тој беше роден на 19 декември 1921, а почина на 7 декември 1993. Училиштата и институциите кои го носат неговото...