Благоја Грозданов

Пронајдени се 3 резултати на тема „Благоја Грозданов“
Вести

Грозданов: Хаосот во институциите го пренесоа во стопанството, испадна дека помошта од владата е скриен кредит којшто треба фирмите да го враќаат

Благоја Грозданов од Комората на сметководители, вечерва на Телевизија 24, ја критикуваше владата и институциите за критериуите за аплицирање...
Вести

Гроздановски од Комората на сметководители: 11.5% од вкупната финансиска помош отишла само за 10 компании, владата ги прекомплицира сите процедури, институциите крајно некоординирани

Благоја Грозданов од Институтот за сметководители вечерва на Телевизија 24 со бројни критики кон владата за начинот на носење и предложените...