Благица Ласоска

Пронајдени се 7 резултати на тема „Благица Ласоска“
Вести

Ласовска:  Ги повикувам жените во Македонија на едно масовно женско обединување, на една нова граматика и да донесеме една нова заедничка азбука

Дозволете ми на почетокот да упатам посебен поздрав упатувам до моите лавици, членките на Унијата на жени на ВМРО ДПМНЕ, горди и храбри...